DIE AUFGABE
Gala Veranstaltung für geladene Gäste aus Politik, Wirtschaft und Kultur.
750 Gäste
Persönlicher Empfang mit Programm rund um das Panda Haus. Anschließende Abendveranstaltung mit gesondertem Thema.
Aufbau während der regulären Öffnungszeiten.
DIE LÖSUNG
Ort: Zoo Berlin
F & B:
Empfang (Auswahl):
"Berliner Gin Forelle" Rosmarinbrot | Dillbutter | Gurkenspaghettini
Ratatouille Gelee Rosmarin Focaccia | Büffelmozzarella créme |
Abendveranstaltung (Auswahl):
"Hangover-Rote Bete-Lachs" Walnussbrot | Sesamgurke | Apfel-Frischkäse
"Homemade Fries" Pulled Beef-Teriyaki Topping | Senfsaat
Culpepper's Hühnerfrikassee Rinderzunge | Pilze | Grüner Spargel
Rosa Kalbsfilet Rote-Bete-Kartoffelpüree | Haselnusskrokant | Salbei
Culpepper Team:
27 Köche / 4 Serviceleiter / 46 Service / 12 Bar / 12 Logistiker
HIGHLIGHTS
Dekokonzept zum Thema Zoo / Berlin
„Homemade Lemonade“ - Lavendel | Birne | Zitrone
THE CHALLENGE
Gala event for invited guests from politics, economy and culture.
750 guests
Personal welcome with program around the Panda house. Subsequent evening event with a separate theme.
Construction during the regular opening hours.
THE SOLUTION
Location: Zoo Berlin
F & B:
Reception (selection):
"Berliner Gin Trout" Rosemary Bread | Dill butter | Gurkenspaghettini
Ratatouille jelly rosemary focaccia | Buffalo mozzarella créme |
Evening event (selection):
"Hangover Beetroot Salmon" Walnut Bread | Sesame cucumber | Apple cream cheese
"Homemade Fries" Pulled Beef Teriyaki Topping | mustard seeds
Culpepper's Chicken Fricassee Beef Tongue | Mushrooms | Green asparagus
Pink veal fillet Beetroot mashed potatoes | Hazelnut crisp | sage
Culpepper Team:
27 chefs / 4 service managers / 46 service / 12 bar / 12 logisticians
HIGHLIGHTS
Deco concept on the subject of zoo / Berlin
"Homemade Lemonade" - lavender | pear | lemon