DIE AUFGABE
Raumgestaltung und F&B Konzept für die 70. Jubiläums Gala der Famileinunternehmer.
Cocktail & Longdrinkbar für Empfang und Party
Einarbeiten des CI in Speisen, Drinks, Deko und Servicekleidung
650 Gäste
DIE LÖSUNG
Ort: Motorwerk
F & B: Flying, Menue, Dessertbuffet und Night Snacks
Gurken-Lachs-Roll |Grapefruitmayo | Scarletcress Gurken-Lachs-Tatar | Sesamcrunch |kleinem Frisee Gurken-Lachs-Creme | Gurkenpapier | zweierlei Tobikko-Kaviar
Kalbsfilet sous vide gegart I Szechuansalz | Bunte Ur-Karotte | Kräuter-Erdapfelstampf
Erdbeertiramisu im Glas Chocolate-barrel - Splits of chocolate Blomeyer‘s Käseauswahl
Austernbadewanne
Culpepper Team:
4 Serviceleiter / 60 Service / 25 Bar / 1 Küchenchef / 2 Souschefs / 20 Köche / 15 Küchenhilfen / 12 Logistiker
HIGHLIGHTS
Möbelkonzept; Lounge Set Up und Cocktailbar; Austernbadewanne
THE CHALLENGE
Room design and F & B concept for the 70th anniversary gala of the Familienunternehmer.
Cocktail & Longdrinkbar for reception and party
Incorporation of the CI in food, drinks, decoration and service clothing
650 guests
THE SOLUTION
Location: Motorwerk
F & B: Flying, Menue, Dessertbuffet and Night Snacks
Cucumber Salmon Roll | Grapefruit Mayo | Scarletcress Cucumber Salmon Tatar | Sesame Crunch | Small Frisee Cucumber Salmon Cream | Cucumber paper | Tobikko caviar
Veal fillet sous vide I Szechuan pepper | Colorful primal carrot | Herbal potatomash
Strawberry tiramisu served in glass Chocolate-barrel - Splits of chocolate Blomeyer's cheese selection
oysters bathtub
Culpepper Team:
4 service manager / 60 service / 25 bar / 1 chef / 2 sous chefs / 20 chefs / 15 kitchen helpers / 12 logisticians
HIGHLIGHTS
Furniture concept; Lounge set up and cocktail bar; oysters bathtub