DIE AUFGABE
Täglich wechselnd:
Gesundes Frühstück, Streetfood Lunch, Kaffeepause
Diverse Sideevents von 20 bis 200 Gästen
After-Party mit Speisen, Getränken und Musik
24h Crewverpflegung
3 Tagesveranstaltungen mit bis zu 4.000 Gästen und 200 Crew täglich
DIE LÖSUNG
Ort: Station Berlin
F & B:
Streetfood Lunch:
Tacos, Arrancini, Ochsenfetzen-Semmel, Baked Potato
Quinoasalat, Obstspieße
Coffee Bars gebrandet
Culpepper Team:
1 Küchenchef / 1 Souschef / 20 Köche /15 Küchenhilfen / 4 Serviceleiter / 40 Service /20 Logistiker
HIGHLIGHTS
After Show BierBar aus dem LKW
Innerhalb von 24h 1.000 Essen on top zubereitet
THE CHALLENGE
Daily changing:
Healthy breakfast, street food lunch, coffee break
Various side events from 20 to 200 guests
After-party with food, drinks and music
24h crew catering
3 day event with up to 4,000 guests and 200 crew daily
THE SOLUTION
Location: Station Berlin
F & B:
Street Food Lunch:
Tacos, arrancini, ox-shrimp bread, baked potato
Quinoa salad, fruit skewers
Branded coffee bars
Culpepper team:
1 chef / 1 sous chef / 20 chefs / 15 kitchen helpers / 4 service managers / 40 service / 20 logisticians
HIGHLIGHTS
After Show BierBar out of the truck
Within 24h, 1,000 food portions prepared on top